Iron Country Sisters

Iron Country Sisters on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen siskotrio, jonka englanninkielisessä musiikissa kaikuu perinteisen ja modernin americanan vaikutus. Bändin omaleimainen, lämmin ja kuulas soundi nojaa sielukkaisiin kolmiäänisiin harmonioihin sekä vahvaan tulkintaan. Siskosten persoonalliset lauluäänet soivat yhdessä upeasti jokaisen toimiessa vuorollaan myös solistina. Akustisten kitaroiden ja viulun soundia kasvattavat kvartetti-, kvintetti -ja sekstettikeikoilla myös basso, rummut ja sähkökitara.

Bändi julkaisi kokopitkän esikoisalbuminsa The Blue Hidden In syksyllä 2019 Soit Se Silti -levy-yhtiön kautta. Debyyttialbumilta on julkaistu neljä hyvin vastaanotettua singleä: Bonfire, Go Slow, Leaves ja Bones.

Iron Country Sisters on viisivuotisen uransa aikan vieraillut Ismo Alangon julkaisulla Aino ja Ali (Pannaanko pakasteet pieneen pussiin?) ja esiintynyt Suomen merkittävimmillä klubeilla kuten Tavastialla, Möysän Essolla, Rytmikorjaamolla, Lutakossa ja Huvila-teltassa. Yhtye on myös esiintynyt Provinssissa ja muilla festareilla ja lämmitellyt mm. The Posiesia, Daniel Romanoa, Yolaa ja Steve’n’Seagullsia.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1 by Antti Kokkola Promo Pic 2 by Antti Kokkola