Malla

Omanarvontuntoisinta mitä suomalaiselle popille on hetkeen tapahtunut.
– Kulttuuritoimitus

Solina Recordsille kiinnitetty artisti/näyttelijä Malla Malmivaara julkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja suomenkielisen elektropopin sekoitusta. Malla on kuulaasta, kevyestä ja sopivan utuisesta klubisoundista tunnettu suomenkielinen artisti, joka ei todellakaan kalpene ulkomaisten verrokkiensa rinnalla. Mallan musiikissa valot, varjot ja niiden keskinäinen syke leikkii abstraktisti ja on yksinkertaisen tarttuvassa muodossaan puhtaasti musiikkia musiikin tuoman nautinnon vuoksi.

Mallan musiikin inspiraation reseptiikkana on sähköiset juuret, jotka ammentavat analogisesta syntetisaattoreiden ja rumpukoneiden maailmasta ja kosmopoliitista klubikulttuurista, yhdistyneenä vähäeleiseen ja suoraan lyyriseen ilmaisuun. Juureva, tyylejä sekoitteleva rytminen tuotanto yhdistyy melodiseen ilmaisuvoimaan. House-biitin, raukean discon ja sofistikoituneen elektropopin risteyksessä soljuvat kappaleet soivatkin sulassa sovussa niin klubeilla kuin radiossakin.

Mallan debyyttialbumi ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se on poikkeuksellinen julkaisu kotimaisessa musiikissa jolle ei löydy kotimaista verrokkia. Mallan albumille on sadellut ylistäviä arvioita ja se näkyi monissa ”Vuoden 2021 parhaat” –listauksissa mm. Helsingin sanomien kulttuuritoimituksen valinnoissa sekä YleXillä. Malla oli myös vuonna 2021 Radio Helsingin 10. soitetuin, soiden myös erinomaisesti muilla radiokanavilla kotimaassa ja ulkomailla. Malla osoitti, että hyvin tehty housen ja discon yhdistelmä toimii suomenkielellä tai oikeastaan paremminkin laulukielestä riippumatta. Malla operoi siis kerrassaan omilla leveleillään.

Malla julkaisi odotetun, toisen albuminsa Fresko helmikuussa 2023 ja jatkaa keikkailua sen myötä aktiivisesti.

Multitalent Malla Malmivaara is an award winning actress and musician. After performing years in indie bands, Malla is now focusing on her career as a solo artist. Malla’s music is an eclectic mix of electro pop and house music, inspired by analogue synthesizers and drum machines. Malla is on superb form on her debut album, embracing house and disco in a way that sounds as natural as it is elegant. Malla finds a new role as a dancefloor truth-teller, infusing house and disco epics with thrilling expressions of desire and self-knowledge.

Everybody will fall in love with Malla thanks to her eclectic mix of electro pop and house music. Soon you all are big fans of this rising talent and you can’t wait to hear more!Discografia:
Malla (2021)
Fresko (2023)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

PROMO PIC 1 BY ANDRE POZUSIS PROMO PIC 2 BY ANDRE POZUSIS PROMO PIC 3 BY ANDRE POZUSIS PROMO PIC 4 BY ANDRE POZUSIS