Malla

Solina Recordsille kiinnitetty artisti/näyttelijä Malla Malmivaara julkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja elektropopin sekoitusta. Malla Malmivaarahan on kaikille tuttu nimi myös näyttelijäntyönsä kautta, mutta Malla tekee uraa myös suomenkielisenä pop-artistina. Malla on tyylikkään viileä ja suomenkielinen artisti, joka ei todellakaan kalpene ulkomaisten verrokkiensa rinnalla.

Mallan debyyttialbumi ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se on poikkeuksellinen julkaisu kotimaisessa musiikissa jolle ei löydy kotimaista verrokkia. Mallan albumille on sadellut ylistäviä arvioita, se soi viileimmissä klubeissa ja se näkyi monissa ”Vuoden 2021 parhaat” –listauksissa mm. Helsingin sanomien kulttuuritoimituksen valinnoissa sekä YleXillä. Malla oli myös vuonna 2021 Radio Helsingin 10. soitetuin, soiden myös erinomaisesti muilla radiokanavilla kotimaassa ja ulkomailla. Malla osoitti, että hyvin tehty housen ja discon yhdistelmä toimii suomen kielellä tai oikeastaan paremminkin laulukielestä riippumatta. Malla operoi siis kerrassaan omilla leveleillään.

Malla julkaisee toisen albuminsa vielä kuluvana vuonna 2022 ja jatkaa keikkailua aktiivisesti.

Multitalent Malla Malmivaara is an award winning actress and musician. After performing years in indie bands, Malla is now focusing on her career as a solo artist. Malla’s music is an eclectic mix of electro pop and house music, inspired by analogue synthesizers and drum machines. Malla is on superb form on her debut album, embracing house and disco in a way that sounds as natural as it is elegant. Malla finds a new role as a dancefloor truth-teller, infusing house and disco epics with thrilling expressions of desire and self-knowledge.

Everybody will fall in love with Malla thanks to her eclectic mix of electro pop and house music. Soon you all are big fans of this rising talent and you can’t wait to hear more!

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

PROMO PIC 1 / J. SÄRKILAHTI