Muuan Mies

Muuan Mies on mustaa rytmimusiikkia ja iskelmällistä retrosointia yhdistelevä yhtye, jossa kuuluu vaikutteita Massive Attackista Rillumarei-perinteeseen. Yhtyeen kappaleet vaihtelevat ruoanlaitosta ja liikakalastuksesta, rakkaus-elämän tragikoomisiin kuvauksiin. Yhtyeen musiikissa on myös viittauksia zen-buddhalaisuuteen.

Yhtyeen laulusolisti Ismo Puhakka on lastenkirjailija ja historian tohtori ja työskentelee betonimiehenä. Kitarassa Lauri Sintonen, rummuissa Arwi Lind, Bassoa soittaa Mikko Leinonen (Profeetta ja Uusi Maailman Uskonto, Puppa J & Tasottavat, Laulurastas), Risto Ylihärsilä (Risto), Arwi Lind (Helmilevyt, Joose Keskitalo ja Kolmas Maailmanpalo, The Mystic Revelation of Teppo Repo). Helmi Levyt julkaisi Muuan Miehen neljännen albumin ”Elämmekö unessa?” 9.3.2018.

Suomi-folk-rap-reggae-rock’n’roll-yhtye Muuan Mies julkaisi 31.1.2020 viidennen albuminsa nimeltä Onni. Levyllä yhdistyy aiemmiltakin levyiltä tutut tyylit; runollinen folk,tanssittava rytmimusiikki ja perin suomalainen soundi. Tällä levyllä tuotannollinen käsi on ollut hellempi ja yhteissoitto on taltioitu autenttisena narulle. Onni syntyi hyvin spontaanisti viikonlopun aikana tuottaja Tero Holopaisen huopatossun hellässä huomassa.

”Onni on sulla taskussa, keksin muruissa ja laskuissa”

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1 Promo Pic 2 Karhukaiset 1 Karhukaiset 2