Profeetta

Profeetta on laulaja Matti ”Profeetta” Pihlin uusi yhtye. Se on samaa jatkumoa kuin vuosina 2007 – 2012 kolme pitkäsoittoa julkaissut Profeetta & Uusi Maailmanuskonto. Tällä kertaa Profeetta pyöri piireissä ja siirtyi kahta astetta kovempaan kamaan.

Kuten vaikkapa ekan sinkkubiisin väkevän neuro-elektriseen sykkeeseen, joka soi aina ja ikuisesti kaiken olevan tuolla puolen. Voitko antaa sen virrata ilmestyy Spotifyihin sekä YouTubeen tammikuussa 2020. Toinen single Nimetön ajaton ilmestyy helmi-maaliskuussa, pitkäsoitto Elämä Siemen Kuolema myöhemmin samana vuonna. Tulevan ”Elämä Siemen Kuolema” -albumin julkaisee Helmi Levyt 23. lokakuuta.

Profeetta-yhtyeen keikkakokoonpanoon kuuluu tietysti Profeetan pitkäaikainen lauluntekokumppani, henkilääkäri ja asianajaja Mikko ”Köpernikus” Kuorelahti. Hänen instrumenttinsa on basso. Koskettimissa kuullaan Risto Ylihärsilää, joka on nero, mutta niin on kyllä kaikki muutkin tässä bändissä. Kitaraa soittaa nuori ja antaumuksellinen Henri ”Hegel” Hiltunen ja rumpuja pitkän linjan muusikko Ville Leinonen. Tämähän alkaa vaikuttaa jo melkein superkokoonpanolta.

Profeetan set & setting on nyt kristallisoituneempi ja vetävämpi kuin koskaan aikaisemmin. Kutsumme mielellämme kaikki ystävät mukaan tähän jännittävään, pala palalta aukeavaan jatkokertomukseen. Jos meillä on koti, teillä on koti (tiedätte missä vara-avain on).

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1 Promo Pic 2