Sam Shingler

”Pakene tai taistele -reaktio on akuutti stressitila, jonka sympaattinen hermostomme käynnistää, kun kyse on elämästä tai kuolemasta”.

Helsinkiläisen laulaja-lauluntekijä Sam Shinglerin (The Pansies, Husky Rescue, Shadowplay, Montevideo, The Lieblings) ensimmäinen sooloalbumi Strange Security julkaistiin 2.10.2020. Monipuoliselta albumilta löytyy niin meneviä pop-helmiä, haikean maalailevia akustisia tunnelmia, kirskuvia kitaravalleja, kuin elektronisia rytmejäkin.

Keväällä julkaistua debyyttisingleä In It Together seurasi ajaton, kipeänkaunis pophelmi Fight Or Flight. Tukevan motown-biitin varassa vaivattomasti rullaavan kappaleen keskiössä on aseistariisuvan akuutti lauluraita, tarttuva kitarariffi ja voimakastunnelmainen jousisovitus.

Fight Or Flight on vilpitön ja kaunistelematon kertomus henkilökohtaisesta kriisistä ja käännekohdasta, ja se tarjoaa kurkistuksen Samin lokakuussa 2020 julkaistavan debyyttialbumin teemoihin. Kappale kuultiin torstaina ensisoitossa Ylellä Teppo Vapauden ohjelmassa. Spotifyssa se on lisätty New Music Friday Suomi -soitolistalle.

Kaikkea tätä on tarjolla virallisella levynjulkaisukeikalla 24. lokakuuta kuusihenkisen livebändin esittämänä. Samin lisäksi lavalle nousevat Susanna Syrjäläinen (sello ja laulu), Joanna Sulonen (laulu ja koskettimet), Janne Kasurinen (kitara), Janne Nissilä (basso), ja Antti Hietala (rummut).

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1