ALT AGENCYN ROSTERIIN LISÄYKSIÄ! KEIKAT MYYNNISSÄ NYT!

27.3.2019

JUNO FRANCIS

Solina Recordsilta perjantaina 22.3.2019 ulos tuleva Juno Francis: Dance With Me on todellinen bängeri. Biisin alussa sitä ei tosin arvaa, kun Angelican sielukkaat vokaalit ja Jakobin koskettimet soivat herkästi kasvaen filtterin läpi. Mutta sitten räjähtää, ja on pakko ottaa tanssilattia haltuun. Duo saattaa tuoda mieleen Pariisin klubit, Chromaticsin, Daft Punkin, Glass Candyn tai Kavinskyn. 

Berliinissä asusteleva, mutta Göteborgista Ruotsista kotoisin oleva duo on Solina Recordsin uusin sainaus. Juno Francikselta tulee tippumaan singlejä useampi tässä tämän vuoden aikana ja kaikkea muutakin kivaa tulee tapahtumaan duon ympärillä.

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT
Esa Tontti
esa@altagency.fi
+358 44 563 1430


LUUKAS OJA

Energiaa, vimmaa ja aavistus punk-asennetta tiivistää rockyhtye Luukas Ojan. Teksteiltään itseironinen, rehellinen ja aito bändi tarttuu ihmisen inhimillisyyteen kaikkine puolineen ja muistaa sopivasti pitää pilkkeen silmäkulmassa. 

Ensimmäinen single Muijista julkaistiin kesällä 2018. Reggae c-osalla varusteltu punkbiisi noteerattiin musiikkimedioissa ja yhtye vietti muun muassa viikon YleX:n Nosteessa-artistina sekä napattiin Soundin Tarkkailuluokalle. Tuore tuplasinkku, maaliskuussa 2019 julkaistu Luukasoja pyyhkii punkleiman bändin päältä ja vie kuulijan perinteisen rokin äärelle tarttuvine kertosäkeineen.

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT
Henri Tuunanen
henri@altagency.fi
+358 50 493 7465


NINNI FOREVER BAND

Ninni Forever Band tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Se on riemukkaasti surumielistä ja energisen levollista. Se on kiiltävän viileää maailmanluokan hittimusaa ja nukkavieru vanha ystävä jota tahtoo halata. Se on puupäisen simppeliä ja hämmentävän monimutkaista. Se on hupsua ja syvällistä, se on arkista ja yliaistillista, se on kotikutoista ja valmista stadioneille. Juuri kun luulet kukistaaneesi sen analyyttisellä kuuntelulla, se lyö pöytään kortin jota järki ei tunnista. Kuten paras ja kiinnostavin pop-musiikki aina, se pakenee määritelmiä.

Ninni Forever Band on soloona julkaissut kaksi studiolevyä: Lätäkössä (Svart, 2016) ja Ninni Forever Band (Äänetön, 2012).

Nyt bändillä on kolme uutta jäsentä: Sini Mäenpää rummuissa, Joni Ekman kitarassa sekä Risto Ylihärsilä sähköpianossa ja junosssa. Ninni soittaa bassoa. Kvartetti on aloittanut kolmannen levyn äänitykset Sastamalassa marraskuussa 2018. Tulevan levyn julkaisee Jukan Musiikki.

Ninni Luhtasaari on muusikko, kuvataiteilija ja hatuntekijä. Hänet tunnetaan myös yhtyeistä Maria ja Marsialaiset, Pintandwefall ja Risto.

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT:
Jesse Jaksola
jesse@altagency.fi
+358 40 357 3554


NYKYAIKA

Vuonna 2015 keikkailun aloittanut Nykyaika on kovaääninen helsinkiläinen rockyhtye, jonka musiikissa kitaristi Tuomas Alatalon päällekäyvät fuzz-vallit yhdistyvät omintakeisella tavalla laulaja Otto Grundströmin 70-luvulle kumartaviin melodioihin. Jos yhtyeen puheasteella olikin tarkoitus ponnistaa lähinnä punkrockista ja post-punkista, lähti musiikillinen mopo käsistä heti kun instrumentteihin tartuttiin. Tyyliään yhtye itse ei sen kummemmin määrittelekään.

Kaikilla yhtyeen soittajilla on taustallaan pitkä kokemus kotimaisen musiikkikentän eri puolilta. Alatalon (Cats of Transnistria) ja Grundströmin (God Given Ass, Tehosekoitin) lisäksi yhtyeessä vaikuttavat basisti Reeta Pankka (God Given Ass, The Patsy Walkers) sekä rumpali Kassu Kapanen (Jukka Kiesi Grandes, Koivuniemen Herrat). Kevään myötä kokoonpanoa on määrä täydentää kosketinsoittajalla.

Ensimmäinen maistiainen Nykyajan levytetystä tuotannosta oli tammikuussa 2016 ilmestynyt, yhtyeen nimeä kantava seiskatuumainen. Tammikuussa 2019 ilmestyi suoratoistopalveluissa yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto Lomakeskus Helvetti, josta on luvassa pieni vinyylipainos huhtikuun aikana.

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT
Johannes Leppänen
johannes@altagency.fi
+358 41 4701 650


PIMEÄ HEDELMÄ

Pimeä Hedelmä on tuore rap-yhtye, jonka muodostavat räppärit Vane Vane ja Kaisa Cleva, sekä tuottaja Liki. Pimeä Hedelmä julkaisi syksyllä 2018 ensimmäiset omakustanteiset singlensä ja huhtikuussa julkaistaan yhtyeen debyytti-EP ”Ei leiki”. Myös debyyttialbumi on jo valmisteilla.

Pimeän Hedelmän musiikki on bassovoittoista ja sumuisaa, mutta silti enemmän pomppii kuin laahaa. Tekstit kumpuavat synkästä mielenmaisemasta ja elämän älyttömyyttä tarkastellaan ironisen toteavaan sävyyn. Pirkanmaalta alun perin lähtöisin oleva jengi tunnetaan vahvasta livepresenssistään ja keikoilla riehumiseksi asti yltyvä meno on enemmän sääntö kuin poikkeus – jos ei yleisössä, niin vähintään lavalla.

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT
Esa Tontti
esa@altagency.fi
+358 44 563 1430

Facebooktwitterlinkedinmail