Räjäyttäjät

RÄJÄYTTÄJÄT: JUKKA NOUSIAINEN, ALEX REED ja MIKKO SILTANEN

2011 Jyväskylässä perustettu kolmihenkinen Räjäyttäjät on tullut tunnetuksi vauhdikkaista live-esiintymisistään ja suomenkielisestä jytärockistaan.

Albumillaan ”Räjä Elektrik Millenium” (2016) bändi kaivoi esiin syntetisaattorit, ja irtaantui perinteisen rockbändin ja edellisten levyjensä kaavoista. Yhtyeen keikoilla kiersi mukana Risto Ylihärsilän kaltaisista muusikoista koostuva performanssiryhmä sekä avantgardistista videotaidetta tarjoilevan VHS-klubin visuaalit.

Uudella ”III”-albumillaan Räjäyttäjät aloittaa puhtaalta pöydältä rocktriona. Sekä Nousiainen, Siltanen ja Reed kirjoittivat kaikki levylle kappaleita. Viimeistään tämän joulukuussa 2019 julkaistun levyn myötä on selvää, että yhtye kaskeaa rockmusiikin maan tasalle rakkauden nimessä. Vain siksi että rockmusiikki voisi versoa uudelleen entistä vahvempaan ja komeampaan kukkaloistoon. Räjäyttäjät on koheesion asialla. Rock on ikuinen, uusi vesimiehen aika koittaa, kaikki kukat kukkivat, värit pärisevät.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

PROMO PIC 1 BY ANTTI SEPPONEN PROMO PIC 2 BY ANTTI SEPPONEN PROMO PIC 3 BY ANTTI SEPPONEN PROMO PIC 4 BY ANTTI SEPPONEN PROMO PIC 5 BY ANTTI SEPPONEN