Räjäyttäjät

Vuonna 2011 Jyväskylässä perustettu kolmihenkinen Räjäyttäjät on tullut tunnetuksi vauhdikkaista live-esiintymisistään ja suomenkielisestä jytärockistaan. Yli kymmenvuotisella urallaan yhtye on ansaitusti vakiinnuttanut paikkansa aikamme kotimaisen indieskenen kaanonissa. Räjä ’n’ rollia soittava yhtyeen ilmaisussa on juuri sopiva ripaus hölmöä tee-se-itse -tykittelyä, kunnon meininkiä sekä tarkkanäköisen rehellistä rokkia. Räjäyttäjät räjäyttää! Pauhu mahtava kertoo totuuden!

Räjäyttäjien jytä-skaala on mieletön – yhtyeen alkupään tuotanto on arvaamattomana kaahaavaa rupista ja nopeaa jytäävää garagerockia, albumillaan Räjä Elektrik Millenium (2016) bändi kaivoi esiin puoleestaan syntetisaattorit, ja irtaantui perinteisen rockbändin ja edellisten levyjensä kaavoista. Tuoreimmalla III (2019) -albumilla yhtye puolestaan istahtaa perinteisten svengaavien rock- ja blueskulkujen äärelle. Albumi on täynnä monenkirjavia sävyjä, lisäravinteita on nappailtu glam rockista, progesta sekä ensimmäisen britti-invaasion jälkihäröilyistä. Räjäyttäjät on koheesion asialla. Rock on ikuinen, uusi vesimiehen aika koittaa, kaikki kukat kukkivat, värit pärisevät.

RÄJÄYTTÄJÄT: JUKKA NOUSIAINEN, ALEX REED ja MIKKO SILTANEN


Discografia:
Räjä And Roll All Night Long (2011)
Jytämenot Päällä! ‎(2011)
Awopbopaloopop Alopbam Räjä (2013)
Räjäyttäjät (2013)
Rock ’N’ Roll Painajainen (2014)
Räjä Elektrik Millenium (2016)
III (2019)

Facebooktwitterlinkedinmail

Downloadable files

PROMO PIC 1 BY ANTTI SEPPONEN PROMO PIC 2 BY ANTTI SEPPONEN PROMO PIC 3 BY ANTTI SEPPONEN PROMO PIC 4 BY ANTTI SEPPONEN PROMO PIC 5 BY ANTTI SEPPONEN