Jere Ijäs & Monacon Työväen Palloilijat

Jere Ijäs ja Monacon työväen palloilijat on tuore suomalainen super-trio, jossa pelaavat Anssi Nykänen, Tom Nyman ja Jere Ijäs. Yhtyeen ensimmäiset keikat ovat saaneet hullaantuneen vastaanoton rouhealla ja musikaalisella bändisoinnillaan sekä biisit toistuvaa radiosoittoa esim. Radio Suomessa.

Tämä porukka on innostavaa kokea nimenomaan livenä, vaikka Väinö Karjalainen myös taltioi yhtyeen orgaanisen soundin hienosti debyyttialbumilla ”Liikkeellä ennen aamua”. MTP ei ole pysähtynyt, vaan uusia kappaleita on tehty ja kyseessä on aito bändi, jolla on tallella järjetön into ja palo soittamiseen, mutta lisäksi vuosien kokemus keikkailusta lähes jokaisessa niemessä ja notkossa.

Bändin rumpali Anssi Nykänen on Suomen legendaarisimpia muusikoita ja kaikkien aikojen eniten levyttäneiden kärkipäässä. Basisti Tom Nyman on rokannut psykedeelistä surf-instrumentaalia ympäri Amerikkaa kulttibändi Laika & The Cosmonautsissa. Toma on myös J.Karjalaisen bändin basisti. Jere Ijäs on viime vuodet soittanut maamme ykkös roots-pumpussa Hoedownissa, mutta hänen suomenkielisessä materiaalissaan on aivan oma tinkimätön, rento ja ajaton tvistinsä, joka salakavalasti vangitsee uusia kuulijoita musiikillisten raja-aitojen ja määrittelyn ulkopuolella.

Ijäksen musiikki on yhtä aikaa tutun tuntuista ja omaleimaista, mikä on erittäin harvinainen yhdistelmä.

Yhtye valmistelee tällä hetkellä toista pitkäsoittoaan.

Facebooktwitterlinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1 Promo Pic 2