Suosikki

Asfalttia on nuoltu ja bensa-asemia nähty, mutta soittamisen ilo edelleen samalla tasolla kuin 90-luvun puolessa välissä, kun bändin jätkät ovat ekan kerran tavanneet.

Suosikin musassa uniikiksi komboksi yhdistyvät Bob Mouldin yhtyeiden, The Jesus Lizardin jenkkialternative ja uuden polven Ruotsi-punk (Masshysteri).

Viisihenkisessä yhtyeessä vaikuttavat Tryer ja Frivolvol -yhtyeistä tuttu laulaja-kosketinsoittaja-kitaristi Jussi Kahola, basisti Samuli Pyykkönen, rumpali Antti Hietala sekä kitaristit Sakari Taskinen ja Lauri Kaski.

Tampere-indien superyhtye” Suosikki on edennyt toiseen studioalbumiinsa, joka julkaistiin tammikuussa 2024. Sä oot meistä se kaunis -albumilla yhtye ottaa askeleen poispäin punkista ja särökitaroista, jota 2022 julkaistu kehuttu esikoisalbumi Tämä tulee sattumaan anyways esitteli. Uudella albumilla tilaa annetaan muun muassa 1980-luvun uuden aallon ilmaisulle sähkörumpuineen ja sävellajivaihdoksineen.

”Halusin tehdä levyn, joka kuulostaa omaltaan. Levy, johon voi painaa päänsä kuin tyynyyn, joka silti kuljettaa mukanaan eteenpäin. Levy, jossa on tanssilattian tahrat ja levollisen päivän autuus samassa paketissa. Jotain, mikä nostattaa mieltä sekoittaen mennyttä ja tulevaa”, yhtyeen biisintekijä ja laulaja–kitaristi Jussi Kahola kertoo Sä oot meistä se kaunis -albumista.


Discografia:
Tämä tulee sattumaan anyways (2022)
Sä oot meistä se kaunis (2024)

Facebooktwitterlinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1