Hene Jääsalo

HENE JÄÄSALO

Helsinkiläinen artisti, laulaja ja lauluntekijä Hene Jääsalo julkaisi hempeästi rokkaavan debyyttisinglensä ’Steariinia’ perjantaina 15.9. Vuonna 2022 Universal Musicille kiinnitetty artisti tunnetaan myös rockyhtye Prettyn solistina. Sooloprojektin musiikki tulee kuitenkin eroamaan yhtyeen tuotannosta.

”Kun alotin tän sooloproggiksen niin halusin tehä musiikkia eri tavalla kuin mihin olin aiemmin tottunut, rauhassa ja itsekseni poissa melun keskeltä. 99% kappaleista teen akustisella kitaralla himassa sohvan reunalla istuen. Mulla on yleensä tarkka visio studiolle mennessä, mutta tietenkin biisi löytää lopulliseen muotoonsa vasta kokeilemalla. Mun tuleva single yhdistelee eri ihmisten tarinoita, joita on matkan varrella tullut vastaan. Niin läheisiä, tuttuja kuin tuntemattomia ihmisiä, jotka elää niiden pään sisällä ja päätyy olemaan hukassa”, Hene Jääsalo kommentoi.

Tulevat melankoliset, tummanpuhuvat ja melodiset kappaleet ovat artistin itsensä säveltämiä ja sanoittamia. Luvassa on taitavia lyriikoita ja ajatuksia herättävää musiikkia. Artistin vastaavana tuottajana toimii Jonas Olsson (BESS, KUUMAA, Robin Packalen, Jannika B). Ensimmäisen soolokeikkansa Jääsalo vetää Semifinalissa 27.9. singlejulkkareidensa yhteydessä.

Keikat:
27.9. Helsinki, Semifinal
13.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
25.11. Joensuu, Kerubi

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

PROMO PIC 1 BY MERI BJÖRN PROMO PIC 2 BY MERI BJÖRN PROMO PIC 3 BY MERI BJÖRN PROMO PIC 4 BY MERI BJÖRN