Pambikallio

Yksi viime vuoden kiinnostavimmista ja seuratuimmista tulokkaista, Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostama Pambikallio julkaisi odotetun debyyttialbuminsa maaliskuussa 2022. ”Pambikallio” -albumi sai innostuneen vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Yhtye on nostettu mm. YleX Läpimurto 2022 -listaukseen ja ollut ehdolla niin Indie Awardseissa kuin Femma-gaalassakin vuonna 2022.

Pambikallio on hurmannut suomenkielisellä psykedeliapopillaan heti ensijulkaisuistaan lähtien. Yhtyeen unenomainen, pehmeä ja leikittelevä soundi kietoo kuulijan tiukasti verkkoonsa. Suloisen ja vastustamattoman ulkokuoren sisältä paljastuu kuitenkin häpeilemätön ja ravisteleva helmi.

Pambikallio on Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion perustama yhtye, joka sai alkunsa Göteborgissa vuonna 2019. Duona aloittanut yhtye kasvaa keikoille nelihenkiseksi bändiksi Jon Petterssonin (basso) ja Teemu Mustosen (rummut) täydentämänä.

Kallio ja Nyman ovat vastuussa taiteestaan alusta loppuun ja näin he luovat oman sadunomaisen mikrokosmoksensa. Levyn avaavasta ihanasta jazzballadista svengaavien aurinkopoppisten kautta törkeimpiin surinasoundeihin ja kaikuliplatteluihin kaikki yksityiskohdat sirkuttavat samaa viestiä. Tämä levy on tehty ajatuksella, rakkaudella ja taidolla.” Pekka Laine / Soundi

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

PROMO PIC 1 PROMO PIC 2 PROMO PIC 3 PROMO PIC 4 PROMO PIC 5