Ville Veikka

Ville Veikka on uuden ajan laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut EP:t Tästä alkaa tulevaisuus ja Poika sekä tulevalta debyyttialbumilta singlet ”Fillarit”, ”Alotetaan alusta”, ”Rakkaus ei aina riitä feat. Sonia” ja “Hiljainen kevät”. Ville Veikka tunnetaan mm. Spotify-listan top50:een nousseista kappaleistaan ”100 asiaa” ja ”Poltetaan tää maa feat. Ellis”.

Ihmissuhteista ja luonnon hätätilasta laulava Ville Veikka valittiin vuonna 2023 YleX:n Läpimurto -listalle. Omien keikkojen ohella Ville Veikkaa on nähty lämmittelijänä mm. Kuumaan ja Antti Aution keikoilla. Tämä vuosi tuo tullessaan keikkojen lisäksi debyyttialbumin, jonka tekoprosessin keskellä Ville Veikka parhaillaan on:

”On ollut tosi hienoa syventyä täysin luomaan mun omaa maailmaa albumin muodossa. Albumin tekeminen on ollu aina yks mun suurimmista unelmista. Tässä vaiheessa huomaa myös kuinka suuri työ albumissa on etenkin koska biisien ideointi on mulle ain ollu luonnollisempaa kuin viimeistely.

Kokonaisuutena albumista tulee aika tarinallinen ja toivottavasti myös jollain tavalla maaginen. Haluun tuoda levyllä myös paljon valoa ja toivoa.

Teen biisejä lähtökohtasesti rakkaudesta musan tekemiseen ja jotenki koitan aina etsii sitä innostumisen tunnetta, jonka aikoinaan koin, kun rakastuin pienempänä musiikkiin ja soittamiseen. Toivon, että voisin mun musalla tuoda aitoja tunteita, samaistuttavia tarinoita ja ehkä uudistaa, tai jatkaa suomalaista laulaja-lauluntekijä -perinnettä.” Ville Veikka tiivistää.


Facebooktwitterlinkedinmail

Downloadable files

PROMO PIC 1 PROMO PIC 2 PROMO PIC 3 PROMO PIC 4 PROMO PIC 5