Teini-Pää

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä. Kaiken liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen purukumin lailla tarttuvat melodiat. Teini-Pää on ihanaa kesäöiden musiikkia, jonka popin ja nössöpunkin yhdistelmä etenee säröisten kitaraliidien saattelemana kertakaikkisen vaivattoman hurmaavasti – Teini-Pää on taivaallista kimaltelua!

Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Yhtye oli myös ehdolla Kriitikoiden valinta -kategoriassa Emma Gaalassa 2023.

Teini-Pää julkaisi 10.2.2023 toisen albuminsa nimeltään Sata syytä aloittaa. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi. Kypsempi, syvempi ja harkitumpi levy sai kriitikoilta ylistystä. Yhtye on keikkaillut molempien levyjen ilmestymisten myötä ahkerasti ja ihastuttanut yleisöään niin klubeilla kuin lukuisilla festivaaleilla.

15. tammikuuta eli virallisena Teini-Pää-päivänä yhtye yllätti ja julkaisi sinkun Mietin minne meet. Sinkku kantaa samaa nimeä kuin 8.3.2024 julkaistava ep, jonka julkaisee diginä tuttuun tapaan Soit se silti ja fyysisenä 7-tuumaisena vinyylinä yhdysvaltalainen Vague Absolutes. Kylillä on myös liikkunut huhua, että keikkojakin olisi rapakon takana tulossa!


Discografia:
Maailma kyllä odottaa (2022)
Sata syytä aloittaa(2023)

Facebooktwitterlinkedinmail

Downloadable files

PROMO 1 (Nora Nieminen) PROMO 2 (Nora Nieminen) PROMO 3 (Nora Nieminen) PROMO 4 (Nora Nieminen) PROMO 5 (Nora Nieminen) PROMO 6 (Nora Nieminen) PROMO 7 (Nora Nieminen)