Timo Kämäräinen

Timo Kämäräinen on monipuolinen musiikintekijä, joka tunnetaan etenkin moniulotteisesta kitarismistaan. Kämäräinen on myös kirjoittanut paljon lauluja ja säveltänyt instrumentaalimusiikkia. Kämäräinen on uransa aikana toiminut monipuolisesti freelancerina tyylisuuntien ulottuessa aina rockista modernin jazzin kautta nykymusiikkiteoksiin isojen orkesterien kanssa.

Timo Kämäräinen on kirjoittanut musiikkia myös muille ja toiminut taiteellisena tuottajana useilla äänitteillä. Teatterimusiikkia Kämäräinen on tehnyt muun muassa kolmeen Kristian Smedsin näytelmään. Viimeisin Kämäräisen teatteritöistä oli Suomen Kansallisteatterissa esitetty, ylistäviä arvioita kerännyt Samuli Reunasen ohjaus ”Hamlet”, johon Kämäräinen sävelsi ja esitti musiikin.  Musiikillisen panoksen lisäksi Kämäräinen näytteli Horation roolin. Hän on säveltänyt musiikkia myös elokuviin ja tv-sarjoihin.

Monessa liemessä keitetty monitaituri Timo Kämäräinen on D.O.P.A. -yhtyeellä julkaisemassa uutta musiikkia. Pitäkää vastaanottimet auki!

Facebooktwitterlinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1 Promo Pic 2