Iisa

Iisa on yksi omaleimaisimpia laulaja–lauluntekijöitämme, esiintyvä artisti ja kirjoittaja. Hän operoi kotimaisen popin edistyksellisimmässä ja innovatiivisimmassa kärjessä poikkeuksellisella musiikillisella tinkimättömyydellä. Iisan musiikki on kuin pumpulisen pehmeitä popmusiikin keinoin maalattuja tuokiokuvia ja tunnelmia, samaan aikaan samean epätarkkoja, kristallinkirkkaita ja äärimmäisen läsnäolevia.

Iisan maaliskuussa 2024 julkaistu viides studioalbumi Hardcore (Fullsteam Records), on uljas jatkumo artistin tuotannolle, jolle ominaista on tarkkuudessaan häkellyttävä sisäisen tunnemaailman kuvaus, musiikillinen rikkaus ja ennakkoluuloton kokeilevuus. Hardcore-albumin on tuottanut Ruusut-yhtyeen tuotannosta sekä Rubik ja Pariisin Kevät -yhtyeistä tunnettu Artturi Taira.

Livenä Iisa on Antti Hietalan, Omar Zakikin, Veli Kauppisen, Ilari Heinilän ja Iisan muodostama yhtye, joka maalaa upottavan kokonaisvaltaista äänimaisemaa maamme klubeilla, saleissa ja festivaaleilla.


Discografia:
Iisa (2014)
Kukaan ei oo kenenkään (2015)
Päivii, öitä (2018)
Amelia (2021)
Hardcore (2024)

Facebooktwitterlinkedinmail

Downloadable files

Promo pic 1 by Helmi Padatsu Promo pic 2 by Helmi Padatsu Promo pic 3 by Helmi Padatsu Promo pic 4 by Helmi Padatsu Promo pic 5 by Helmi Padatsu Promo pic 6 by Helmi Padatsu