Bad Sauna

Kovalla rytinällä yhdeksi Suomen lupaavimmista uusista rockyhtyeistä noussut Bad Sauna on virkistävä tuore indierock-yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava “tee se itse” -asenne, ajoittainen ihana “hällä väliä” -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta. Yhtyeen musiikki muistuttaa elämän arkisista iloista, tunteiden vuoristoradoista ja siitä, miten välillä täytyy myös irrotella

Bad Sauna on parhaimmillaan livenä ja yhtyeen olemus lavoilla on hillittömän mukaansatempaava. Bad Saunan tyyli yhdistää amerikkalaista indierockia, vastustamattomia riffejä, punkrockia, naivismia ja tylyä slacker-asennetta on jotain mitä näillä leveysasteilla harvoin kuullaan. Kakkosalbumillaan Bad Sauna rakentaa ennakkoluulottoman vahvan ja elämänmakuisen laverin, jolla kuulijan kelpaa turvallisesti lököillä ilman huolia ulkopuolisesta maailmasta.

Vuonna 2021 yhtye voitti Indie Awardseissa ”Vuoden tulokas” palkinnon sekä oli ehdolla myös Femma-gaalan ”Rock-Femman” saajaksi. Aina debyyttisinglestään Haluun pois alkaen yhtyeen musiikki on vakiinnuttanut paikkansa Spotifyn isoilla soittolistoilla, myös kansainvälisillä sellaisilla. Kakkosalbumin ensimmäinen single Kaikki kotona oli puolestaan Radio Helsingin vuoden 2021 soitetuin kappale. Yle puolestaan seurasi yhtyeen toisen levyn valmistumista ja meininkiä lähes vuoden, tehden yhtyeestä Areenasta löytyvän ruotsinkielisen audiodokumentin, ison artikkelin sekä mainion kuva-artikkelin.


Discografia:
Olen rikas sillä minulla on teidät (2020)
POTSLOJO (2022)

Facebooktwitterlinkedinmail

Downloadable files

Promo 1 (Maxie Madison) Promo 2 (Maxie Madison) Promo 3 (Maxie Madison) Promo 4 (Maxie Madison)