Luukas Oja

Riehakas Luukas Oja tekee asioita sopivasti kieli poskessa. Teksteissään itseironinen bändi tarttuu ihmisen inhimillisyyteen kaikkine puolineen pilke silmäkulmassa. Vimmaisen ilottelun ohessa yhtye käsittelee painavia teemoja muun muassa singleillään Ei on ei ja Ostan, ostan, jotka vievät kuulijan perinteisen rockin äärelle.

Yhtyeen supervoimia ovat riehakas live-energia ja korvamatokertosäkeet, jotka eivät jätä kylmäksi albumeillakaan. Luukas Oja on hassu, kiusoitteleva ja päin naamaa totuuksia laukova kiivaana etenevä ketterä juggernautti. Tarttuvat melodiakoukut yhdistettynä aggressiivisen riemukkaana hakkaavasti etenevään soittoon on yhdistelmä, jota suomalaisessa rockmusiikissa on aina ilo kuulla.

Yhtye sai Soundin vuoden tulokas -palkinnon eli Master of Pulpets -tunnustuksen ensimmäisen levyn myötä. Soundin perusteluissa kehuttiin raikasta ja suorapuheista Väritetty todellisuus -debyyttialbumia sekä yhtyeen pitelemätöntä keikkaenergiaa. Yhtye nostettiin myös YleX:n Läpimurto-listaukseen vuonna 2020.Discografia:
Väritetty todellisuus (2020)
Lähdinkö liian varhain (2022)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo Pic 1 Meri Björn Promo Pic 2 Meri Björn Promo Pic 3 Meri Björn Promo Pic 4 Meri Björn Promo Pic 5 Meri Björn