Eetu Riikonen

Eetu Riikonen viitoittaa tietä kohti rock-musiikin kauan kaivattua sukupolvenvaihdosta. Riikonen tarjoilee yhtyeineen kappaleita, jotka tuntuvat olleen aina elämässämme.

Riikosen musiikki maalaa vahvalla lyyrisellä otteellaan maisemia ihmisen matkan varrelta tehden jokaisesta hetkestä ja tunteesta elämää suuremman. Eteeristä lyriikkaa tukee yhtyeen sointi, joka on luotu ylittämään sukupolvirajoja, kumartaen sekä iskelmän että klassisen rockin ja grungen suuntaan.

Syksyllä 2020 Eetu Riikonen valittiin YleX Nosteessa -artistiksi, joka tarkoitti sitä, että artistin Hautausmaa-sinkku soi viikon ajan päivittäin YleX:llä ja Eetua myös haastateltiin.

Alkuvuodesta 2021 Kulttuuritoimitus nosti Eetu Riikosen Parasta juuri nyt -palstalleen ja vertasi artistia J. Karjalaiseen. Auto lähtee tasatunnilla -single puolestaan arvioitiin Ylen Levylautakunnassa.

Yhtyeensä kanssa Riikonen on kerta toisensa jälkeen todistanut olevansa tulevaisuuden kiinnostavimpia live-akteja, ja tähänastiset näyttäytymiset täysillä klubeilla tukevat väitettä.

Riikosen Maailman viimeisessä huoneessa -debyyttialbumi julkaistaan vinyylinä ja digitaalisesti 18. maaliskuuta 2022:
-Levy on kokonaisuudessaan ajaton matka mun omiin haaveisiin ja uniin. Se kertoo säröttyvästä maailmasta, jossa me ihmiset seikkailemme huoneesta toiseen. Etsimme jotain, mitä tahansa, joka sytyttäisi elämää suurempia tunteita. Elämää, kuolemaa, häpeää, kaihoa, onnea. 18.3. on päivä, jolloin mun unelmat toteutuu. Nähdään viimeistään maailman viimeisessä huoneessa, jos ei törmäillä sitä ennen, Riikonen kommentoi.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo pic 1 Promo pic 2 Promo pic 3 Promo pic 4