Eetu Riikonen

Eetu Riikonen viitoittaa tietä kohti rock-musiikin kauan kaivattua sukupolvenvaihdosta. Riikonen tarjoilee yhtyeineen kappaleita, jotka tuntuvat olleen aina elämässämme. Artistin musiikki maalaa vahvalla lyyrisellä otteellaan maisemia ihmisen matkan varrelta tehden jokaisesta hetkestä ja tunteesta elämää suuremman. Eteeristä lyriikkaa tukee yhtyeen sointi, joka on luotu ylittämään sukupolvirajoja, kumartaen sekä klassisen rockin että iskelmän ja alternativen suuntaan.

Yhtyeensä kanssa Riikonen on kerta toisensa jälkeen todistanut olevansa tulevaisuuden kiinnostavimpia live-akteja, ja tähänastiset näyttäytymiset täysillä klubeilla tukevat väitettä.

Riikosen toinen kokopitkä albumi Meidän kaupunki julkaistiin tammikuussa 2024 ja se on saanut positiivisia arvioita merkittävissä musiikkimedioissa, muun muassa sekä Soundin että Desibelin neljän tähden arviot.

Riikonen kommentoi säväyttävää Meidän Kaupunki -albumia seuraavasti:

”Jokaisesta laulusta tulee mieleen jokin paikka. Mielessäni olen näissä paikoissa usein ja niihin paikkoihin sidotut tarinat muodostavat tällä albumilla kokonaisuuden, joka kaivelee esiin muistoja ja ajatuksia. Osa niistä pelkojen verestämiä, osa haikeita ja osa enteileviä – hyvässä sekä pahassa. Yksi asia niitä kuitenkin yhdistää – ne ovat kaikki totta.”Discografia:
Maailman viimeisessä huoneessa (2022)

Facebooktwitterlinkedinmail

Downloadable files

Promo pic 1 Promo pic 2