Eetu Riikonen

Eetu Riikonen viitoittaa tietä kohti rock-musiikin kauan kaivattua sukupolvenvaihdosta. Riikonen tarjoilee yhtyeineen kappaleita, jotka tuntuvat olleen aina elämässämme. Artistin musiikki maalaa vahvalla lyyrisellä otteellaan maisemia ihmisen matkan varrelta tehden jokaisesta hetkestä ja tunteesta elämää suuremman. Eteeristä lyriikkaa tukee yhtyeen sointi, joka on luotu ylittämään sukupolvirajoja, kumartaen sekä iskelmän että klassisen rockin ja grungen suuntaan.

Yhtyeensä kanssa Riikonen on kerta toisensa jälkeen todistanut olevansa tulevaisuuden kiinnostavimpia live-akteja, ja tähänastiset näyttäytymiset täysillä klubeilla tukevat väitettä. Riikonen on valittu myös uransa aikana mm. YleX Nosteessa -artistiksi ja Kulttuuritoimitus nosti Eetu Riikosen Parasta juuri nyt -palstalleen ja vertasi artistia J. Karjalaiseen. Auto lähtee tasatunnilla -single puolestaan arvioitiin Ylen Levylautakunnassa.

Riikosen Maailman viimeisessä huoneessa debyyttialbumi julkaistiin sekä vinyylinä että digitaalisesti alkuvuodesta 2022 Playground Musicin toimesta.

Levy on kokonaisuudessaan ajaton matka mun omiin haaveisiin ja uniin. Se kertoo säröttyvästä maailmasta, jossa me ihmiset seikkailemme huoneesta toiseen. Etsimme jotain, mitä tahansa, joka sytyttäisi elämää suurempia tunteita. Elämää, kuolemaa, häpeää, kaihoa, onnea. 18.3.2022 on päivä, jolloin mun unelmat toteutuu. Nähdään viimeistään maailman viimeisessä huoneessa, jos ei törmäillä sitä ennen”, Riikonen kommentoi itse debyyttiään.Discografia:
Maailman viimeisessä huoneessa (2022)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Downloadable files

Promo pic 1 Promo pic 2