HOMODISCO, JÄTKÄJÄTKÄT, LOHTU JA OCTOPLOID LISÄTTY ALTIN ROSTERIIN!

28.6.2024

HOMODISCO

A safer, trashier, queer celebration of pop music with the purpose of bringing more low brow fun into yall’s lives!

HOMODISCO on roskaviihteen, matalakulttuurisen, homohassuttelun ja popmusiikin suuren juhlan ruumiillistuma. HOMODISCO tarjoaa paitsi erittäin tanssittavaa musiikkia, myös ”DJ” HIILARIHINTIN, joka tunnetaan myös drag-artisti Rätt Queenina.

Vuodesta 2021 alkaen Helsingin Kallion suosituimpiin klubikonsepteihin kuuluvaa HOMODISCO-ilmiötä on kuvailtu Kallion queer-skenessä seuraavasti: ”Se on ehdottomasti jotain…” ja ”Tämä on hyvin Charli XCX poppers-pullo-corea”.

It’s homodisco, baby!

Keikat myy:

Anssi Tähtinen
Alt Agency & Management
anssi@altagency.fi
+358 50 4913431

JÄTKÄJÄTKÄT

Jätkäjätkät syntyi rap-artisti AsanLoppuasukas-levyn äänityksissä vuonna 2008. Levyn valmistuttua yhtye alkoi keikkailemaan Asan taustayhtyeenä nimellä Asa & Jätkäjätkät. Vuonna 2010 Asa sulautui osaksi yhtyettä ja nimeksi jäi pelkkä Jätkäjätkät. Aiemmin taustalaulajina toimineet Puppa J ja Joska Josafat nousivat Asan rinnalle pääsolisteiksi ja myös muut yhtyeen jäsenet alkoivat ottamaan pääsolistin vastuita.

Yhtye julkaisi debyyttilevynsä Ykstoistykstoist vuonna 2010, toinen levy Jatkojatkot julkaistiin 2011 ja kolmas Marian Sairaala 2013. Julkaisijana kaikissa levyissä toimi Roihis Musica. Yhtyeeltä kuullaan pitkän tauon jälkeen uutta musiikkia, kun neljännen levyn ensimmäinen single julkaistaan elokuussa 2024. Kokopitkä levy julkaistaan alkuvuonna 2025, julkaisijana toimii 3rd Rail Music.

Yhtye on esiintynyt suomen isoimilla kevyen musiikin festivaaleilla, mm. Ruisrockissa, Ilosaarirockissa, Provinssirockissa ja Pori Jazzeilla. Yhtye esiintyi YlenRock-suomi -dokumentin päätöskonsertissa Helsingin Tavastialla vuonna 2010. Yhtye valittiin YleX-radiokanavan äänestyksessä vuonna 2011 Suomen toiseksi parhaaksi live-yhtyeeksi 2000-luvulla.

Jätkäjätkät on: Asa, Puppa J, Erno ”Ernie Hawks” Haukkala, Kim ”Kasio” Rantala, Rasmus ”Rasse” Pailos, Pekka ”Vamokki” Varmo, Antti ”Luottis” Kivimäki ja Ville ”Tuhooja” Väätäinen.

Keikat myy:

Iida-Sofia Saukkoriipi
Alt Agency & Management
iida-sofia@altagency.fi
+358 44 967 0302

Esa Tontti
Alt Agency & Management
esa@altagency.fi
+358 44 563 1430

LOHTU

Lohtu on helsinkiläinen dream- ja lohtupop-yhtye. Bändin musiikki on rajua ja pehmeää, ja siinä yhdistyvät kaihoisat sanoitukset ja lohdulliset melodiat. Lohtu on ääniä ja viestejä ympäristöstä ja kaupungista, yksinäisyydestä ja yhdessäolosta. 

Esikois-EP:nsä Talvipuutarha toukokuussa 2024 julkaissut yhtye on herättänyt paljon kiinnostusta eri medioissa, joissa yhtyettä on suositeltu seuraamaan tiukasti tulevat vuodet. Yhtyeen jäsenet ovat tuttuja myös mm. yhtyeistä The Scenes, Rohkeat kuvat, Cyril Awakens ja Get In.

Lohtu on halaus sielulle. <3

Keikat myy:

Anssi Tähtinen
Alt Agency & Management
anssi@altagency.fi
+358 50 4913431

OCTOPLOID

OCTOPLOID on Olli-Pekka Laineen (Amorphis, BarrenEarth, Mannhai) sooloyhtye. Yhtyeen debyyttialbumi Beyond The Aeons julkaistaan heinäkuussa 2024 Reigning Phoenix Musicin kautta.

Bändin musiikki yhdistää elementtejä 90-luvun death/black metallista, 70-luvun progerockista ja 90-luvun psykedeelisestä rockista. Yhdellä lauseella kuvattuna Octoploidia on kuvailtu ”Classic Death Progiksi”. Yhtyeen ydinryhmään kuuluvat Mikko Pietinen rummuissa, Peter Salonen soolo- ja rytmikitarassa, KimRantala koskettimissa sekä MikkoKotamäki laulussa. Mikko Pietinen on kokenut ja monipuolinen rumpali, jolla on taustaa stoner rockista (Mannhai) sekä suomalaisesta mainstream poprockista (Kasmir, jne). Peter Salonen on tuore kasvo musiikkipiireissä ja on vaikuttaa muun muassa The Kinky Thingistä, joka soittaa suomalaisen psykedeelisen rockin legendan, Kingston Wallin covereita. Kim Rantala ja Mikko Kotamäki ovat tunnettuja Amorphisista ja Swallow the Sunista.

Keikat myy:

Anssi Tähtinen
Alt Agency & Management
anssi@altagency.fi
+358 50 4913431

Facebooktwitterlinkedinmail