Lake Jons käynnistää vuoden esikois-EP:llä ja talvikiertueella

15.1.2016

Näyttävistä musiikkivideoistaan ja tunnelmallisista keikoistaaan tunnettu Lake Jons julkaisee debyyttinsä, Explore EP:n, tammikuun 15. päivänä. Julkkaribileitä vietetään Tavastialla perjantaina 22. tammikuuta. Lake Jons on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Suomen musiikkivientitoivoista. Yhtye sijoittui mukavasti Rumban ja YleX:n tulevaisuuden Tusina -listauksessa ja oli ulkomaisten delegaattien hehkutetuimpia artisteja syksyn Lost In Music -tapahtumassa.

”Näistä EP:n kappaleista Lake Jons sai alkunsa. EP kuvastaa meille Lake Jonsin syntyä ja ystävyyttä. Tätä hetkeä olemme odottaneet pitkään,” kommentoi yhtyeen laulaja-kitaristi Jooel Jons.

Lake Jons on kolmen ystävän muodostama yhtye, joka sai alkunsa laulaja-kitaristi Jooel Jonsin sooloprojektina. Lake Jonsista tuli bändi puolivahingossa, kun yhtyeen tuleva kitaristi Jaska Stenroth ehdotti Jooelin sooloprojektille keikkaa kotibileissä. Esityksen aikana rumpali Mikko Pennanen säesti spontaanisti yhden kappaleen ja vakuutti Jooelin ja Jaskan erinomaisuudellaan.

Jooel Jonsin kirjoittamat kappaleet ovat löytäneet lopullisen soundinsa Jaskan ja Mikon kanssa helsinkiläisessä autotallissa. Lake Jonsin musiikissa autotallin tunkkaisuus sulautuu kanjonien kuminaan ja pohjoismaisen metsän rummutukseen. Kaiken kruunaa muun muassa  Bon Iveriin, Josh T. Pearsoniin ja Beckiin verratun kolmikon upeasti yhteen soivat lauluharmoniat.

Lake Jons keikoilla:

22.1. Tavastia, Helsinki
3.2. After Eight, Pietarsaari
4.2. MARS, Rytmikorjaamo, Seinäjoki
5.2. Valoa Festival, Ravintola Artturi, Tampere
6.2. TBA, Tampere
12.2. Bar Kuka, Turku
17.2. Gloria, Helsinki
12.3. Gong, Turku
16.4. TBA, Jyväskylä

http://www.lakejons.com

https://www.facebook.com/lakejonsmusic

Facebooktwitterlinkedinmail