Alt Agencyn rosteriin lisäyksiä!

26.6.2019

PH:

”Mr. Peter Haydenin tarina ulottuu vuosituhannen alkuun. Se on soittanut post-rockia, psykedeelistä rockia, space rockia, doom metalia, post-metalia ja progressiivista instrumentaalimusiikkia. Bändi on esiintynyt Roadburnissa, Tuskassa ja Flow’ssa ja Roskildessa. Yhtye on outolintu, jonka voi kuvitella lähes minne tahansa, mutta silti yllättyä, kun se on siellä. Tämä todellinen oman polkunsa kulkija tuntuu jopa yrittävän karistaa kannoiltaan – mistä esimerkkinä nimen vaihto bändin logona toimivaan PH-monogrammiin. Silti ja siksi: tämä on rock and roll future.” – Blow Up Fest

Syksyllä 2019 yhtyeen levy levyltä manifestoituva jatkuva kehitys etenee kun viides täyspitkä albumi näkee päivänvalon Svart Recordsin kautta. Julkaisua seuraa sekä Euroopan kiertue.

Yhtye on julkaissut 4 täyspitkää albumia: Faster Than Speed (Winter, 2010), Born A Trip (Kauriala Society, 2012), Archdimension Now (Kauriala Society, 2014) ja Eternal Hayden (Svart, 2017). PH:n viides täysipitkä julkaistaan Svart Recordsin toimesta syksyllä 2019!

PH verkossa:
https://mrph.net/
https://www.facebook.com/mrpeterhayden
https://www.instagram.com/mrpeterhayden/
https://www.youtube.com/channel/UCtzvZ3nW3XchMNfNrT04TcQ
https://twitter.com/mrpeterhayden

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT:
Jesse Jaksola
0403573554
jesse@altagency.fi


Malamujér:

Tilan ja tunnelman vangitsemisella omaa hypnorockiaan ilmentävä kortesjärveläinen Malamujér johdattelee kuulijan kauniiden kitaraverhojen ja utuisten harmonioiden läpi lohduttomiin paatoksiin ja hukuttavaan särökehtoon. Luovan hulluuden rajana rajattomuus ja marginaaleja hylkivä tajunnanvirta luo primitiivisen atmosfäärin, mikä on välittyvä toiveikkuutena tulkinnan rivien väleistä.

Yhtye on julkaissut 3 kokopitkää levyä, vuoden päässä toisistaan olevat Red Flowers Don’t Blue (2015/10) ja Savra Vatnal (2016/12), sekä viimeisin albumi Coloratura, jonka julkaisi saksalainen TimTam Records (2018/3).

Malamujér verkossa:
Facebook: https://www.facebook.com/malamujr/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkBE2mqE8FWjo0qo51XIfxg
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6Cb7ssdEkcVlDpeihSujmA
Soundcloud: https://soundcloud.com/malamujerband
Instagram: https://www.instagram.com/malamujr/
Bandcamp: https://malamujer.bandcamp.com/

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT:
Jesse Jaksola
0403573554
jesse@altagency.fi

Facebooktwitterlinkedinmail