FESTIVAALIN 2024 OHJELMA ON NYT JULKAISTU KOKONAISUUDESSAAN!

19.1.2024

Festivaalin 2024 artistikattaus on julkistettu nyt kokonaisuudessaan! Mukana Alma, Egotrippi, Vesta, Pariisin Kevät ja monta muuta ajankohtaista.

Nyt on tarjolla herkkua! Kesän parhaaksi Festivaaliksi tituleerattu ja kaksi ensimmäistä vuottaan loppuunmyynyt Festivaali järjestetään Tampereen Pyynikillä 23.-24.8.2024. Pyhäjärven rannalla, kauniin vehreässä ympäristössä järjestettävän Festivaalin ohjelma on nyt valmis ja julkaistu kokonaisuudessaan!

Viikonlopun aikana Pyynikillä nähdään Suomi-palkinnolla, MTV Music Awardseilla, The European Border Breakers Awardsilla ja kolmella Emma-palkinnolla palkittu Alma sekä yli neljän vuoden levytystauon pitänyt, keikkalavoille paluun tekevä Pariisin Kevät. Mukana myös tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa uransa aikana myynyt Egotrippi sekä tunteikkaista lyriikoistaan, tarttuvista koukuista sekä kappaleiden samaistuttavuudesta tunnettu pop-artisti Vesta ja monta muuta! 

FESTIVAALI 2024 ESIINTYJÄT:
Alma, Antti Autio, Arppa, Egotrippi, Elsa Brotherus, Emma & Matilda, Goldielocks, Hassan Maikal, Jesse Markin, Joalin, Lyyti, Markus Krunegård, Mikko Joensuu, Pambikallio, Pariisin Kevät, Pearly Drops, Rebekka Holi, Saimaa, Sepikka, Vesta ja Vilma Jää.

Lue lisää: www.festivaalifestivaali.fi

Liput osoitteesta: www.tiketti.fi/festivaalifestivaali

Facebooktwitterlinkedinmail