IISA JULKAISI VIIDENNEN SOOLOALBUMINSA!

15.3.2024

Uljaasti soiva Hardcore huipentaa Iisan vuosikymmenen jatkuneen soolouran!

Iisa, yksi maamme omaleimaisimmista laulaja-lauluntekijöistä, julkaisi tänään Hardcore-nimisen viidennen sooloalbumista. Albumi keskittyy vaalimaan muuttuneen maailman keskeltä löytyviä pysäytettyjä merkityksellisyyden hetkiä. Hardcore juhlistaa myös Iisan vuosikymmenen ajan jatkunutta soolouraa kotimaisen indiepopin keskiössä.

Lohdullisen ja rohkean albumin teemoja ovat rakkauden taajuudet suhteessa ajan kulkuun sekä henkilökohtaisen rauhan etsiminen ja löytäminen.

”Hardcorella palasin ydinteemojeni äärelle: muutokseen, joka vaatii jostakin irrottautumista sekä sen mahdollistamaa jonkin uuden äärelle saapumista. Silti levyn ytimessä on sisäisen rauhan kokemus. Sen tutkiminen ja tavoittelu soi Hardcorella rinnakkain elämän raastavien taajuuksien kanssa”, Iisa kertoo albumin maailmasta.

Hardcore on uljas jatkumo artistin tuotannolle, jolle ominaista on tarkkuudessaan häkellyttävä sisäisen tunnemaailman kuvaus, musiikillinen rikkaus ja ennakkoluuloton kokeilevuus.

Intensiivisillä pophelmillä täytetyn albumin on tuottanut muun muassa Ruusut-yhtyeen tuotannosta sekä Rubik ja Pariisin Kevät -yhtyeistä tunnettu Artturi Taira.

Albumin julkaisun jälkeen Iisa yhtyeineen (Antti Hietala, Omar Zakik, Veli Kauppinen ja Ilari Heinilä) lähtee Hardcore Tour 2024 -kiertueelle.

Iisa – Hardcore Tour 2024:

6.4. G Livelab, Tampere
12.4. Dynamo, Turku
18.4. Lutakko Jyväskylä
19.4. Kerubi: Ilta Olohuoneessa, Joensuu
27.4. 45 Special, Oulu
3.5. Tavastia, Helsinki
9.6. Kesärauha, Turku
14.6. Sideways, Helsinki
28.6. Provinssi, Seinäjoki
6.7. Ruisrock, Turku

Keikat myy:
Esa Tontti
esa@altagency.fi
+358 44 563 1430

Lisätiedot:
Sami Rikala / Sony Music Finland, Fullsteam Records
sami.rikala@sonymusic.com
+358 40 076 6879

Management:
Katja Vauhkonen
K. Vauhkosen Musiikit ja Meiningit
katja@kvauhkonen.com

Facebooktwitterlinkedinmail