Krypta tuo mystiikan suomirockiin – debyyttialbumi ulkona nyt!

3.11.2023

Kryptan debyyttialbumi Outo Laakso vie kuulijan kaihoisalle matkalle tarpomaan halki mielen mystisten maisemien. Levyllä on panostettu vahvojen melodioiden lisäksi tunnelmaan ja eheyteen.

-”Iskelmällisiksikin luonnehdittavat melodiakulut yhdistyvät vaivatta rokkaavan poljennon, ja paikoin jopa doomahtavien kitarariffien kanssa” sanoo Kryptan laulunkirjoittaja ja kitaristi-laulaja Henri Seger. ”Melankolisesta perusvireestä huolimatta pidän levyn sanomaa jokseenkin toiveikkaana ja en ihmettelisi, jos yksi tai toinenkin kuulija löytäisi itsensä samojen pohdintojen äärellä kuin mitä levyn tekstit käsittelevät” hän jatkaa.

Käy katsomassa Outo Laakso -albumin nimikkobiisin ympärille luotu tuliterä käsinanimoitu lyriikkavideo Svart Recordsin YouTube-kanavalla: https://youtu.be/l6o2SE7vNBI

Krypta on aiemmilla singleillään Dorian Gray ja Vala osoittanut, kuinka Seger yhdistelee oivallisesti hevimetallista tuttuja kitaraharmonioita yhteen iskelmällisen ilmaisun kanssa luoden uutta, massasta erottuvaa suomeksi laulettua okkultistisvaikutteista rockia. Krypta on jo livedebyyttinsä tehnyt ja tulevat keikat julkaistaan pian. Segerin lisäksi keikoilla tullaan näkemään Demonic Death Judge -kaksikko Eetu Lehtinen ja Toni Raukola kielisoittimissa ja rumpupallin takaa löytyy studioalbumillakin soittava Jere Kolehmainen.

Yhtyeen levyjulkaisukeikka järjestetään On The Rocks -ravintolassa Helsingissä 22.11.2023.

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT
Henri Tuunanen
henri@altagency.fi
+358 50 493 7465

Facebooktwitterlinkedinmail