PEKKO KÄPPI & K:H:H:L LUNASTAA YLISTÄVIÄ ARVIOITA UUDELLA VÄÄRÄ LAULU -ALBUMILLAAN. SYKSYN KEIKAT MYYNNISSÄ NYT!

10.4.2019

Pekko Käppi & K:H:H:L –yhtyeen kolmas levy Väärä laulu, joka julkaistiin Svart Recordsin toimesta maaliskuun lopussa on kerännyt  mielettömiä arvoita musiikkimedioissa ympäri maan. Ansaittua suitsutusta kerännyt albumi on herättänyt suurta kiinnostusta musiikin ystävien seurassa ja yhtyeen kolmas pitkäsoitto onkin Suomen viiden myydyimmän albumin joukossa! Kansanomaisen magian ja perusarjen teemojen välimaastossa pyörivät lyriikat yhdistettynä raivoisaan jouhikointiin ja mieleenpainuviin melodioihin ovat takuuvarma resepti johdattamaan suomalaisesta folkloristiikasta ammentava yhtye kansainvälisille markkinoille.

”Pekko Käppi yhtyeineen pitää kolmannella levyllään kiinnostavuuden yllä villisti rokaten. Tuntuu myös vahvasti siltä, että edellisten tuotosten parhaat elementit ovat asettuneet uomiinsa. Levyn aloittava popahtava Ikoni hymyilyttää ja sen mantramainen jumitus saa kropan nykimään. Mutkan takaa on jo kuitenkin saapumassa jotain aivan muuta. Pian sähköistetty jouhkannel mittelee kovaa ja korkealta kaikuvan laulun kera. Käpin vahvaan tulkintaan voi hakea sukulaisuutta Mika Rätön ja Faarao Pirttikankaan persoonallisista äänistä. Rumpalointi tuo kauttaaltaan briljanttiin soitantoon tuoretta tenhoa.”
Virpi Suomi / Soundi

Väärä laulu -albumilta ensimmäisenä sinkkuna julkaistu Ikoni löysi julkaisuviikollaan tiensä suoratoistopalvelu Spotifyn Viral 50 Finland -listan viiden kärkeen. Syksyn keikat myynnissä nyt!

LEVYARVIOT:
Helsingin Sanomat 4/5: https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006048541.html
Soundi 4/5: https://www.soundi.fi/levyarviot/levyarvio-magia-ja-perusarki-samassa-paketissa-pekko-kapin-kansanperinne-ei-jamahda-yhteen-tyyliin/
Rumba 7,3/10: https://www.rumba.fi/arviot/oikein-luettu-etnohistoria-arviossa-pekko-kappi-khhl

KEVÄÄN LEVYNJULKAISUKEIKAT
13.4. Tuba, Oulu
14.4. Public House Selvä Pyy, Äkäslompolo
18.4. Dynamo, Turku
19.4. Vakiopaine, Jyväskylä
20.4. Henry’s Pub, Kuopio
26.4. Vihreä Talo, Riihimäki
27.4. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
10.5. Nuijamies, Lappeenranta
29.5. Suistoklubi, Hämeenlinna

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT:
Henri Tuunanen
henri@altagency.fi
+358 50 493 7465

Facebooktwitterlinkedinmail