PROFEETTA JA POLYMOON ALTIN ROSTERIIN! KEIKAT MYYNNISSÄ NYT!

11.3.2020

Profeetta

Profeetta on laulaja Matti ”Profeetta” Pihlin uusi yhtye. Se on samaa jatkumoa kuin vuosina 2007 – 2012 kolme pitkäsoittoa julkaissut Profeetta & Uusi Maailmanuskonto. Tällä kertaa Profeetta pyöri piireissä ja siirtyi kahta astetta kovempaan kamaan.

  Kuten vaikkapa ekan sinkkubiisin väkevän neuro-elektriseen sykkeeseen, joka soi aina ja ikuisesti kaiken olevan tuolla puolen. Voitko antaa sen virrata ilmestyy Spotifyihin sekä YouTubeen tammikuussa 2020. Toinen single Nimetön ajaton ilmestyy helmi-maaliskuussa, pitkäsoitto IV myöhemmin samana vuonna. Tulevan albumin julkaisee Helmi Levyt.

  Profeetta-yhtyeen keikkakokoonpanoon kuuluu tietysti Profeetan pitkäaikainen lauluntekokumppani, henkilääkäri ja asianajaja Mikko ”Köpernikus” Kuorelahti. Hänen instrumenttinsa on basso. Koskettimissa kuullaan Risto Ylihärsilää, joka on nero, mutta niin on kyllä kaikki muutkin tässä bändissä. Kitaraa soittaa nuori ja antaumuksellinen Henri ”Hegel” Hiltunen ja rumpuja pitkän linjan muusikko Ville Leinonen. Tämähän alkaa vaikuttaa jo melkein superkokoonpanolta.

  Profeetan set & setting on nyt kristallisoituneempi ja vetävämpi kuin koskaan aikaisemmin. Kutsumme mielellämme kaikki ystävät mukaan tähän jännittävään, pala palalta aukeavaan jatkokertomukseen. Jos meillä on koti, teillä on koti (tiedätte missä vara-avain on).

Sosiaalinen media:
https://www.facebook.com/profeettayhtye/
https://www.instagram.com/oikeaprofeetta/

Tulevat PROFEETTA -keikat:
28.5. Tavastia, Helsinki (w/ Tähtiportti)

Keikkamyynti:
Jesse Jaksola
jesse@altagency.fi
+358 40 357 3554

Profeetta – Voitko antaa sen virrata

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

POLYMOON

Jossain kosmisen avaruusrockin ja progressiivis-psykedelian välimaastossa operoiva POLYMOON on tuore tamperelainen yhtye, jonka musiikin peruselementteinä toimivat tähtitaivaan läpi heijastuvat äärettömät kaiut, jyräävät fuzz-kitarat ja rinnakkaisella värähtelytasolla surisevat syntetisaattorit. Kokonaisuuden hermostona toimivat koukeroiset rumpukuviot symbioosissa viidennen alkuaineen lailla sykkivän basson kanssa.

Yhtyeen musiikissa vuorottelevat euforian ja melankolian riipivänä kieppuvat pyörteet, jotka saattavat kuulijan toiselle olemisen tasolle palvomaan psykedelian monoliittia. POLYMOON on lopunajan orkesteri, salamyhkäisyyden kosmisen verhon takana vaaniva muodoton entiteetti. 

Yhtye julkaisee kuusi kappaletta sisältävän debyyttialbuminsa syksyllä 2020.

Sosiaalinen media:
Facebook: https://www.facebook.com/polymooooon/
Instagram: https://www.instagram.com/polymooooon/

Tulevat POLYMOON -keikat:
21.3. Vastavirta-klubi, Tampere (w/ NYOS + Malamujér)
8.5. Korjaamo, Helsinki (w/ Kairon; IRSE!)
9.5. Olympia, Tampere (w/ Kairon; IRSE! + Radio Supernova)

Keikkamyynti:
Jesse Jaksola
jesse@altagency.fi
+358 40 357 3554

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail