Uusi kotimainen musiikkiyhtiö Alt Agency & Management esittäytyy

25.11.2015

altlogoFB

Alt Agency & Management on uusi kotimainen musiikkiyhtiö, jonka taustalta löytyy monia alan konkareita. Yrityksen perustajat Esa Tontti ja Antti Hietala ovat tuttuja GAEA Booking & Recordsista. Yhtiön hallituksen muodostavat Esa Tontti, Antti Hietala ja Solina Recordsista tuttu Tom Riski. Osakkaina yrityksen taustalla ovat myös Tero Viikari sekä Juhani Merimaa.

Alt Agency & Management edustaa useita GAEAn liverosterissa olleita artisteja. Uusia lisäyksiä livepuolen rosteriin ovat muun muassa Markus Perttula, Muuan Mies, Tommishock & Kalifornia-Keke, Horse Attack Sqwad, Joku Roti Mafia ja Tähtiportti.

Yhtiön managementissa tällä hetkellä ovat Death Hawks, The Hearing ja Lake Jons. Yhtiö tarjoaa myös artisteille lakipalveluja, jotka ovat olennainen osa nykyaikaista managementia. Yhtiön osakas Tom Riski on lakimies ja varatuomari, joka on aiemmin työskennellyt mm. JVG:n ja Jaakko Eino Kalevin kanssa.

Alt Agency & Management ei varsinaisesti keskity julkaisutoimintaan, mutta jakelukanavat Suomeen ja maailmalle löytyvät. Tammikuussa 2016 Alt yhtiö julkaisee Lake Jonsin digi-EP:n sekä Teksti-TV 666:n sinkun. Maalis-huhtikuun taitteessa ilmestyy Teksti-TV 666:n kolmas EP. ”Julkaisupuolemme on enemmänkin managementia tukevaa toimintaa. Tekstareita nyt julkaisee mielellään. Kyseessä on yksi tämän hetken parhaita kotimaisia bändejä, joka on pikku hiljaa saamassa jalansijaa ulkomailla. Lake Jons taas oli ulkomaisten delegaattien suosikki Lost In Musicissa ja bändillä on hyvät mahdollisuudet kansainväliseen uraan”, kommentoi Tontti.

Alt Agency & Management

https://www.facebook.com/altagencyfinland

Kotisivut aukeavat 1.12. alkaen osoitteessa www.altagency.fi

Yhteydet

Esa Tontti

esa@altagency.fi

044 563 1430

Antti Hietala

antti@altagency.fi

044 560 8969

 

Facebooktwitterlinkedinmail