VIRTA LISÄYKSENÄ ALT AGENCYN ROSTERIIN!

17.9.2019

Muun muassa sukupolvensa suunnannäyttäjäksi ja tulevaisuuden kulttibändiksi tituleerattu VIRTA on yksi kotimaisen vaihtoehtomusiikin kirkkaimpia lupauksia. Vuoden 2019 Jazz-Femmalla palkittu yhtye on tunnettu voimakkaista audiovisuaalisista live-esityksistään, omintakeisesta instrumentaatiostaan ja moniulotteisista äänimaailmoistaan.

VIRTA on toistaiseksi julkaissut kaksi levyä: Tales From the Deep Waters (2012, Tourist Information) ja Hurmos (2016, Svart Records) joista jälkimmäinen listattiin Levykauppa Äx:n vuoden myydyimpien levyjen listalle. Viimeisen levyjulkaisun jälkeen yhtye on konsertoinut lukuisilla klubi- ja festivaalilavoilla Suomessa ja muualla Euroopassa (mm. Flow festival, Pori Jazz 2017 päälava, Sideways, We Jazz festival, Tavastia, Jazzfestival Saalfelden, Jazzahead! festival).

Toismaallisissa, paikoin psykedeelisissä elektroakustisissa äänimaisemissaan seilaavan trion musiikki ilmenee autenttisimmillaan keikoilla, joilla kolmihenkisen yhtyeen lisäksi livekokoonpanoon liittyy valosuunnittelija Jere Suontausta. Bändin ja valosuunnittelijan yhteistyön tulosta oli nähtävissä Yle Teemalla marraskuussa 2018 jolloin VIRTA debytoi TV:ssä osana Timanttinen Keikka -ohjelmasarjaa. Yhtyettä käsittelevä jakso on nähtävissä Yle Areenassa.

Viimevuosina VIRTA on keskittynyt oman äänensä rikastamiseen. Uusia, vielä julkaisemattomia kappaleita on ollut mahdollista kuulla yhtyeen viimeisimmillä keikoilla sekä bändin YouTube-kanavalla, jonne trio toteutti neljän livestream-konsertin sarjan alkuvuonna 2019. Yhtyeen on määrä julkaista uutta materiaalia äänitteen muodossa vuonna 2020.

Kevään 2020 keikat ovat nyt myynnissä!

Tulevat VIRTA -keikat:
18.10. Olympia, Tampere (+ Death Hawks)
25.10. 45 Special, Oulu (+ Death Hawks)
26.10. Lutakko, Jyväskylä (+ Death Hawks)

VIRTA verkossa:
Facebook: https://www.facebook.com/virtaband
Instagram: https://www.instagram.com/virtaband
Twitter: https://www.twitter.com/virtaband
Spotify: http://spoti.fi/2wUF4mT
Bandcamp: https://virta.bandcamp.com
Youtube: https://www.youtube.com/virtaband

Tsekkaa Timanttinen keikka täältä: https://areena.yle.fi/1-4454911

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT:
Alt Agency & Management
Esa Tontti
+358 44 563 1430
esa@altagency.fi

Facebooktwitterlinkedinmail