ENSIMMÄISTÄ KERTAA JÄRJESTETTÄVÄ ALT EKTRO FESTIVAALI SAA JATKOA! TAMPEREEN KLUBILLA LAUANTAINA 3. ELOKUUTA JÄRJESTETTÄVÄ TAPAHTUMA SAAPUU SEURAAVANA PÄIVÄNÄ HELSINGIN ON THE ROCKSIIN MUKANAAN SENSAATIOMAINEN PHARAOH RÄTTÖ & OVERLORD LEHTISALO!

31.5.2019

ALT Agency ja Ektro Records järjestävät yhteistyössä pienfestivaalin, joka esittelee kokeellisemman musiikin värikirjoa. Aiemmin Tampereen Klubille julkaistu Alt Ektro Festivaali saa jatkoa ja saapuukin täten Helsingin On The Rocksiin tuoden tapahtuman line uppiin pienen twistin! Festivaalin pääesiintyjänä nähdään On The Rocksin keikalla ainutlaatuisen spessukeikan soittava Pharaoh Rättö & Overlord Lehtisalo! Eikä siinä vielä kaikki. Post-punk-faneja hemmottellaan toden teolla, kun Yhdysvalloista ensimmäistä kertaan Suomeen saapuva, vuonna 1979 perustettu Toiling Midgets saadaan toiselle Suomen keikalleen On The Rocksiin! Kuten Tampereellakin, myös Helsingissä nähdään elokuvaohjaaja Mika Taanilan ja Ektro-pomo Jussi Lehtisalon Pakasteet, vieraanaan epäselvän räpin kuningatar Draama-Helmi. Loppu ohjelma jätetään toistaiseksi mielikuvituksen varaan. Illan viimeinen esiintyjä julkaistaan 10. kesäkuuta!

PHARAOH RÄTTÖ & OVERLORD LEHTISALO:
Nyt tarjoillaan harvinaista herkkua hopeatarjottimella, kun Porin kovimmat Pharaoh Overlord sekä Rättö & Lehtisalo lyövät hynttyyt yhteen ja soittavat mammuttimaisen kollaboraatiokeikan esittäen molempien yhtyeiden tuotantoa ensimmäistä kertaa maan kamaralla.

Rättö Ja Lehtisalo on porilaisten Mika Rätön ja Jussi Lehtisalon muodosta kokeellinen krautrock-yhtye.Muun muassa Circlestä ja Kuusumun Profeetasta tuttujen vaikuttajien projektiluontoiseksi kuvattu surrealistinen ja hyvällä tavalla nyrjähtänyt yhtye on pökerryttävän moniaistillinen kokemus, jossa Rätön uskomattoman epämääräiset lyriikat poikkelehtivat piippailevien kasarisoundien, groovaavien bassojen ja minimalististen musiikillisten kudosten keskushermostossa.

Pharaoh Overlord on vuodesta 2000 asti toiminut porilainen psykedeelistä stoner rockia soittava yhtye, jossa vaikuttavat mm. Circlestä tunnetut Jussi Lehtisalo, Janne Westerlund sekä Tomi Leppänen. Yhtye on julkaissut yhdeksän studioalbumia, joista viimeisin on vuodelta 2018.

TOILING MIDGETS:
Toiling Midgets on The Sleepersin sekä Negative Trendin edesmenneen rumpalin Tim Mooneyn ja Negative Trend kitaristin Craig Grayn San Franciscossa 1970-luvun lopulla perustama post-punk-yhtye. Flipperin, Black Flagin, Butthole Surfersin, Chromen ja The Dream Syndicaten kanssa 1980-luvulla keikkaillut kulttibändi on tunnettu yhtenä postrockin, postpunkin ja noise rockin pioneeriyhtyeenä. Nyt Alt Ektro Festivaali tuo legendaarisen Toiling Midgetsin ensimmäistä kertaa Suomeen teidän nähtäväksi.

PAKASTEET FT. DRAAMA-HELMI:
Pakasteet on Jussi Lehtisalon (Circle) ja Mika Taanilan (Swissair) tummasävyinen elektroduo. Tuoreessa erikoisprojektissaan he kohtaavat ”epäselvän räpin” mestarin Helmi Kajasteen (Draama-Helmi).

+TBA

LIPUT:
Liput tulevat myyntiin 31.5. Tiketin verkkokauppaan. Lipun hinta 20€ ennakkoon ja 22€ ovelta.

LISÄTIEDOT:
https://www.facebook.com/moremidgets/
https://www.facebook.com/Pharaoh-Overlord-297881594895/
http://altagency.fi/
https://ektrorecords.com/

Facebooktwitterlinkedinmail