KOLMATTA KERTAA JÄRJESTETTÄVÄ MANSE PSYCH FEST SAAPUU JÄLLEEN TAMPEREEN KLUBILLE PERJANTAINA 23.8.2019!

27.5.2019

Järjestyksessään kolmas Manse Psych Fest järjestetään Tampereen Klubilla perjantaina 23. elokuuta! Jo perinteeksi muodostunut jokakesäinen Manse Psych Fest tuo Klubin lauteille jälleen kattauksen toinen toistaan kovempia nimiä. Illan aikana nähdään suomalais-englantilainen luonnonmystiikkaa ja brittifolkkia yhdistelevä Hexvessel, 70-luvun psykedeelisen riffirokin kanssa flirttaileva ruotsalainen MaidaVale sekä esoteerista teknoa ja elektroa tarjoileva suomalainen kulttiyhtye Tähtiportti! Illan aikana levyjä pyörittelevät Kolmas Korva DJ:t.

HEXVESSEL:

Illan viimeisenä vetona nähdään Tampereen Tuomiokirkkoon noin 700 hengen yleisön tuonut suomalais-englantilainen metsäfolk-yhtye Hexvessel. Alkuvuodesta 2019 uusimman levynsä ”All Tree”:n julkaissut Hexvessel on palannut juurilleen akustisen tunnelmoinnin ytimeen. Luonnonmystiikkaa ja brittifolkkia yhdistelevä Hexvessel kanavoi ugrilaisen runonlaulannan tarinankerrontaa, 60-luvun psykedeliaa sekä elämän ja kuoleman teemoja Nick Draken ja King Crimsonin äänimaisemissa.

Hexvessel – Changeling: https://www.youtube.com/watch?v=UsDnnk_qcTs

MAIDAVALE:

Yksi tämän hetken merkittävimpiin uuden sukupolven psych rock -bändeihin lukeutuva MaidaVale on hurjapäinen ruotsalaisnelikko, joka on vuonna 2016 julkaistun ”’Tales of the Wicked West” -albumin myötä vakiinnuttanut paikkansa psych rock -fanien sydämessä. Ympäri eurooppaa kiertänyt ja lukuisilla festareilla (mm. Freak Valley, Desertfest Berlin & Duna Jam) esiintynyt MaidaVale julkaisi 2018 toisen albuminsa ”Madness Is Too Pure”:n, joka on kerännyt mielettömiä arvosteluja musiikkimedioilta ympäri maailman ja johti ehdokkuuteen ruotsalaisen P3 Guld -palkinnon saajaksi rock/metal -kategoriassa yhdessä Graveyardin ja Luciferin kanssa! 

MaidaVale – (If You Want The Smoke) Be The Fire: https://www.youtube.com/watch?v=IxKJbU03GS4 

TÄHTIPORTTI:

Harvakseltaan esiintyvän Tähtiportin riveissä vaikuttaa Albert Witchfinder (Reverend Bizarre, Opium Warlords), Stiletti-Ana (JESSE) sekä Vilunki 3000 (Op:l Bastards, Larry & The Lefthanded), eikä liene sattumaa, että kyseessä on syväluotaavaa ja esoteerista teknoa ja elektroa esittävä yhtye. Tähtiportti onkin vähintään yhtä rautainen yhtye kuin jäsenensä.

Tähtiportin esikoisalbumi julkaistiin 2015 ja sitä seuranneet kakkos- ja kolmosalbumit “Eetterimessu” ja “Superdepressio” ilmestyivät 2016 ja 2017. Kaikista julkaisuista on vastannut Svart Records. Tähtiportti julkaisi 10.5. neljännen mestariteoksensa ja se kantaa nimeä ”Abiristeily”. Julkaisijana tietenkin Svart Records.

Tähtiportti – Abiristeily II: https://www.youtube.com/watch?v=NSZHASU9e8s 

AIKATAULUT:
TBA

LIPUT:
Liput myy Tiketti & Lippu.fi ja ne lasketaan myyntiin keskiviikkona 29.5.
Liput ennakkoon 20 €, liput ovelta 24 € + (sis. narikka)

LISÄTIEDOT:
https://www.facebook.com/hexvessel/ 
https://www.facebook.com/maidavaleswe/
https://www.facebook.com/taehtiportti
http://altagency.fi/
https://tullikamari.net/fi/klubi

Facebooktwitterlinkedinmail