Hebosagil ja Pelagos lisäyksenä Alt Agencyn rosteriin. Kevään keikat myynnissä nyt!

29.8.2019

Hebosagil:

Hebosagil on oululainen, jo viidentoista vuoden ikään ehtinyt kotimaisen rock-kentän omaehtoinen ja äkkiväärä kameleontti, jonka musiikissa sekoittuvat niin syvyys, mutaisuus ja absurdi raivo, mutta toisaalta myös kauneus ja herkkyys. Tyylillisesti Hebosagil on aina ollut hankalasti lokeroitavissa ja mediassa onkin vuosien varrella haettu bändille mitä moninaisempia kuvailuja. Esimerkeistä käyköön vaikkapa: “Eppu Normaali ja Kike Elomaa samassa paketissa”, “Oulun vastaus Paperi-T:lle”, “post-rockia, radiopuhelimia, pinnan alla kytevää raivoa, sielunveljiä ja lukuisia muita asioita” sekä “kotimaisen rock-kentän lupiineilla ja Mora-puukoilla täytetty betonimylly”. Mene ja tiedä – koe ja ihastu!

Keväällä 2019 Ektro Recordsin julkaiseman “Fortuna/Kevät” -vinyylin myötä kotimaisen kitararockin kärkikahinoihin noussut Hebosagil näyttää keikoillaan, miten bändin viimeaikaiset heleämmät soinnit yhdistyvät aiemmilta julkaisuilta tuttuun vimmaiseen rähinään.

Hebosagil verkossa:
Facebook: https://www.facebook.com/Hebosagil/
Instagram: https://www.instagram.com/hebosagil/?hl=en
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0VdY2gskTTaP0juHSYdcvQ?si=EzY0xUWvTImtScdF7cTCpA

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT:
Jesse Jaksola
jesse@altagency.fi
+358 40 357 3554
Pelagos:

Synkissä vesissä tunnelmoiva Pelagos tulee Suomen länsirannikolta, ja sen kuulee. Toistuvat, minimalistiset rytmi- ja sävelkuviot sekä lohduton, melankolinen yleissointi tuovat mieleen tietyn nimeltä mainitsemattoman jälkiteollisen merenrantakaupungin. Mukaan musiikilliseen liemeen on sekoitettu myös ripaus eksotiikkaa ja kaukokaipuuta.

Yhtyeen jäsenet ovat 90-luvulla vaikuttaneet Circlessä, mutta Pelagos eroaa Circle-isoveljestään siinä, että rienaavat heviriffit on korvattu naftaliinista kaivetuilla, digitaalisilla syntetisaattorisekvensseillä.

Yhtye julkaisi kesäkuussa 2018 debyyttialbuminsa, joka kantaa nimeä Revolve. Julkaisijana toimi kukapa muukaan kun Svart Records.

Pelagos verkossa:
Facebook: https://www.facebook.com/pelagosband/
Instagram: https://www.instagram.com/pelagosband/?hl=en
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5791YwmwIl6tp7JMVKHVcn?si=9uTH8U5IRcqihnJM_rwG-g

KEIKKAMYYNTI / BOOKING AGENT:
Jesse Jaksola
jesse@altagency.fi
+358 40 357 3554

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail