LUUKAS OJA JULKAISI ENSIMMÄISEN SINGLEN TULEVALTA KOLMANNELTA ALBUMILTAAN!

4.9.2023

Suomirockin riemastuttavimpiin yhtyeisiin lukeutuva Luukas Oja julkaisi kolmannen albuminsa ensimmäisen singlen Koko kansa 1. syyskuuta. Kolmannen albumin yhtye jukaisee vuonna 2024.

”Meillä jokaisella on omat kipupisteet ja joskus voi olla helpompaa keksiä omaa tarinaansa, kuin paljastaa mitä se on oikeasti. Halutaan viestiä tällä biisillä, ettei pidä pelätä sitä mitä on tai sitä jos joskus mokaa”, yhtye kertoo uudesta väkevästä Koko kansa -singlestään.

Luukas Ojan alkuvuosi on kulunut lauluja kirjoittaessa ja studiossa. Yhtye on löytänyt uusia, aiempaakin parempia tekotapoja kolmannen levyn kohdalla.

”Tämän levyn teko on ollut tosi kivaa ja meidän bändillä on ollut erityisen hyvä meininki. Se kuuluu myös musassa! Viisikkoamme vahvistaa nyt useilta keikoiltakin tuttu Mathias Hermansson, joka on ollut ilo saada mukaan myös biisintekoon. Ollaan myös superiloisia, että ollaan saatu Väinö Karjalainen vääntelemään soundiruuveja ja vitsejä studiolle, Jesse Vainio miksaamaan ja Daniel Hagström masteroimaan”, yhtye jatkaa.

Luukas Oja pääsi uuden kappaleen myötä Spotifyn Suomirock tänään -soittolistan kanteen ja YleX ennakkosoitti kappaleen keskiviikkona.

Keikat myy:
Henri Tuunanen
Alt Agency & Management
henri@altagency.fi
+358 50 493 7465

Lisätiedot ja haastattelut:
Ninni Wetterstrand
Playground Music Finland
ninni@playgroundmusic.com

Facebooktwitterlinkedinmail