Teksti-TV 666 julkaisi toisen albuminsa ”Vapauden tasavalta” – kevään keikkarintamalla pitää kiirettä niin Suomessa kuin ulkomailla!

24.2.2023

Räjähtävän krautrockin ykkösnyrkki ja lukuisista kitaristeistaan tuttu Teksti-TV 666 julkaisee toisen albuminsa ”Vapauden tasavalta” tänään, viiden vuoden pitkän odotuksen jälkeen. Yhtyeen toisen albumin julkaisee Svart Records. Yhtyeen kiertuebussi kaartoi keikkapaikkojen pihaan jo viime viikonloppuna, kun levyjulkaisukiertue alkoi Oulussa ja Seinäjoella.

Maaliskuun alussa yhtye aloittaa varsinaisen julkaisukiertueensa 3.3. Helsingin Tavastia Klubilta ja jatkaa sieltä seuraavien viikkojen aikana Tampereelle, Lahteen, Turkuun, Joensuuhun, Jyväskylään, Lappeenrantaan, Kouvolaan sekä Espooseen. Rundilla on mukana mielenkiintoinen vieras.

Aioimme juhlistaa uutta levyä tekemällä kattavan kevätkiertueen kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Kiertueen nimi on Pizza Tour 2023 ja teemme sen yhdessä loistavan Kissa-yhtyeen kanssa. Myöhemmin keväällä lähdemme klubikeikoille ainakin Ruotsiin ja Norjaan”, bändi avaa keikkasuunnitelmiaan.

Pizza Tourin jälkeen luvassa on hyppy kotimaan rajojen ulkopuolelle, kun karavaani kaartaa kohti pohjoismaita Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan. Laajalti kansainvälistä huomiota herättänyt yhtye on keikkaillut aikaisemminkin kotimaan ulkopuolella ja saanut aikaiseksi innokasta kuhinaa keikoillaan ympäri Eurooppaa. 

Teksti-TV 666 kevään 2023 keikat:

3.3. Tavastia, Helsinki w/ Kissa
4.3. Klubi, Tampere w/ Kissa
10.3. Logomo, Turku w/ Kissa
11.3. Sammiosali, Lahti w/ Kissa
17.3. Kerubi, Joensuu w/ Kissa
18.3. Lutakko, Jyväskylä w/ Kissa
24.3. Totem, Lappeenranta w/ Kissa
25.3. House Of Rock, Kouvola
6.4. Espoon kulttuurikeskus, Louhisali, Espoo
5.5. Slaktkyrkan, Tukholma
6.5. Plan B, Malmö
7.5. Loppen, Kööpenhamina
11.5. Abyss, Göteborg
12.5. Revolver, Oslo
13.5. RiP, Porsgrunn

Facebooktwitterlinkedinmail
Teksti-TV 666