Uusia yhtyeitä Alt Agencyn rosteriin: Convulse ja Varjot

27.11.2017

Legendaarinen kotimainen death metal -bändi Convulse ja hardcore punk -yhtye Varjot lisätty Alt Agencyn rosteriin!

Kotimaisen death metallin yksi suurimmista virstanpylväistä on vuonna 1991 julkaistu Convulsen World Without God -albumi, joka on saavuttanut suurta arvostusta metallipiireissä ympäri maailman.

Alun perin vuosina 1988-1994 toiminnassa ollut nokialainen death metal -yhtye Convulse teki paluun esiintymislavoille kahden keikan myötä vuonna 2012. Tämän jälkeen yhtye on julkaissut muun muassa yhden EP:n ja kaksi albumia Svart Recordsin kautta sekä keikkaillut useilla festivaaleilla, kuten Maryland Deathfest, Wolfthrone Fest, Neatherland Deathfest sekä Killtown Deathfest.

Alkukesästä Convulse soittaa kaksi vanhempaan materiaaliin painottuvaa settiä. Tulevat keikat julkistetaan lähiaikoina.

Debyyttialbuminsa ensi keväänä julkaiseva salaperäinen Varjot on saanut alkunsa viime kesän Sideways-festivaalin jälkimainingeissa. Tällöin erinäisissä punk- ja hardcorebändeissä vaikuttaneet henkilöt tajusivat aamuöisten keskusteluidensa palaavan vähän väliä saman aiheen ympärille: kaipuuseen päästä purkamaan itseään kovaäänisen musiikin pariin.

Sanat muuttuivat teoiksi, ja kesän loppuun mennessä kasassa oli levyllinen kappaleita, joita yhtye on syksyn mittaan äänittänyt omien sanojensa mukaan keskellä metsää, jossain päin Suomea.

Ensimmäiset keikkansa Varjot soittavat Turun TVO:lla yhdessä Tasarahan ja Ronskibiitin kanssa, ja viikkoa myöhemmin yhtyeen voi nähdä Tampereen Vastavirralla Born to Cryn ja KVL:n kanssa.

Facebooktwitterlinkedinmail